Paštiky  Počet produktů: 2

Paštiky
Paštiky kladou důraz na skladbu suroviny a způsob mělnění a míchání, proto jsou řazeny mezi nejnáročnější skupinu vařených výrobků. Jako hlavní suroviny pro výrobu slouží vepřové maso výrobní, vepřové kůže a droby, ze kterých největší podíl tvoří játra. Tvoří skupinu jemných, hrubozrnných, roztíratelných a krájitelných játrových výrobků. Technol...
Paštiky kladou důraz na skladbu suroviny a způsob mělnění a míchání, proto jsou řazeny mezi nejnáročnější skupinu vařených výrobků. Jako hlavní suroviny pro výrobu slouží vepřové maso výrobní, vepřové kůže a droby, ze kterých největší podíl tvoří játra. Tvoří skupinu jemných, hrubozrnných, roztíratelných a krájitelných játrových výrobků. Technologie výroby je podřízena požadavkům na výslednou konzistenci a způsob tepelného opracování. Jemné játrovky by měly být lehce roztíratelné, bez tvořící se krupičky a oddělujícího se tuku, který se vyskytuje u hrubozrnných, přičemž dotváří pocit tradičního výrobku.
Zobrazit
125 Kč za kg

Masný výrobek tepelně opracovaný - vařený. Cihla zabalená ve slabé vrstvě špeku.Přirozeně bezlepkový výrobek. Hmotnost cca 1 kg/ks. Výrobek lze nakrájet v libovolné váze a na požádání zavákuujem.

190 Kč za kg

Masný výrobek tepelně opracovaný - vařený.Přirozeně bezlepkový výrobek. Hmotnost cca 1 kg/ks. Výrobek lze nakrájet v libovolné váze a na požádání zavákuujem.

Zobrazeno 1 - 2 z 2 položek